Mika's place

Welkom in ons gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten.

Geschreven door Roos, 30. okt, 2014

Hoi Mieke,

Wat zijn we blij met onze Gijsje (oranje bandje). Het is echt een geweldige pup. Rustig, stabiel, nieuwsgierig, voorzichtig en toch nergens bang voor. We hebben genoten van alle foto's, filmpjes en berichten waardoor we haar vanaf een afstand, haar bij jou hebben op zien groeien. Het was elke dag weer een feest om te zien en lezen. Ze is nu 2 dagen bij ons en het gaat geweldig. Nogmaals bedankt voor alle goeie zorgen.
Liefs, Friso en Roos Feenstra

E-mail:

Roosfeenstra

@ziggo.nl

Geschreven door Frank Noyens, 21. jun, 2014

Hey Mieke!

Dankjewel voor mijn prachtige teckel Generaal Duvel! Het is echt een typische teckel met alle positieve en minder positieve (:P) kantjes! Enorm koppig, maar heel lief en aanhankelijk! Hij is ook enorm sociaal naar andere mensen, honden, ... Met de zindelijkheid heeft hij het iets moeilijker.. Maar ach.. Puppies zijn puppies met een reden he! Komt helemaal goed!

Verder is Duvel helemaal gezond en is het nog wel even afwachten op de indaling van de ballen! :) Eten doet hij ZEEER goed! Hij lrijgt nog steeds KVV, maar dan een mengeling van merken en diersoorten.. Hij zit nu op 300 gr/dag en weegt 4,8 kg! :D Een lekker gezonde, grote teckel dus! :D

En uiteraard, net zoals Roos zegt.. Als je ooit in België bent! Duvel zal je zeeer graag terug zien! :D

Groetjes,
Frank en uiteraard Duvel en Bruno!

E-mail:

@hotmail.com

frank_noyens

Geschreven door Roos van den Berg, 16. jun, 2014

Lieve Mieke,

Onze Seppl is nu een aantal weken bij ons en elke dag genieten we vol op van hem. Hij groeit als kool (weegt nu 4,25KG) en wordt met de dag ondeugender. Krijgt echt alleen maar het voer wat jij ons geadviseerd heb, (heb immers jou honden gezien en hoe mooi die zijn) Dank je wel voor de goede start die je Seppl heb meegegeven, een goede basis en een liefdevol teckelhuis en de tips en adviezen die je ons heb gegeven. Vol trots stuur ik een foto van onze Seppl mee, ik vind het echt een knappert :)
Thnxs voor alles en als je eens in de buurt ben, kom dan gerust eens aan.
Dikke knuffel van Seppl en ons. X

E-mail:

@gmail.com

roos.vandenberg1976

Geschreven door Ingrid & Geert, 4. mrt, 2014

We waren nog niet uit de naam, maar de kogel is door de kerk, het was Froukje en het blijft Froukje, Dankje wel Mieke :)

E-mail:

@hotmail.com

Ingridteke

Geschreven door Ingrid & Geert, 4. mrt, 2014

En maar spelen...en daarna zo moe...

E-mail:

@hotmail.com

Ingridteke

Geschreven door Sandra van Gerdingen, 3. mrt, 2014

Hoi Mieke,

Wat een ontzettend leuke website.
Mooie foto's en duidelijke informatie.
Heel veel succes met je lieve teckels.

E-mail:

@gmail.com

van.gerdingen

Geschreven door Ivo, 3. mrt, 2014

Opzoek naar een kortharige teckel per toeval via het internet bij 'Mika's Place' van Mieke de Boer terechtgekomen. Al snel bleek dit precies te zijn waar wij naar zochten. De perfecte combinatie van professionaliteit, kwaliteit en liefdevolle zorg voor de hondjes die binnen dit gezin worden gesocialiseerd! Alles tip top in orde en uitstekende informatieverschaffing ook ná de verkoop! Als bonus is er een Facebook pagina van Mika's Place, waar kopers zich kunnen aanmelden om de andere hondjes uit het nest te volgen! Hoe leuk is dat! Wij zijn ontzettend blij met ons nieuwe gezinslid en kunnen Mika's Place alleen maar aanraden!

Dankjewel Mieke!

Geschreven door Fam. Out, 28. feb, 2014

Na een intensieve eerste week met ons lekker menneke even tijd voor je gastenboek! Hij doet het goed! Is erg aanhankelijk en speels. Bedankt voor al je goede zorgen, wij wensen je veel teckelliefde en succes voor de toekomst. Wij zullen Sjefke een heel goed thuis geven!
Groet Henk en Wil Out, Roermond.

E-mail:

@ziggo.nl

henkenwil.out

Geschreven door Jacqueline, 25. feb, 2014


JACQUELINE
top! gezellig adres voor de ECHTE teckelfan! u waant zich in de zevende hemel met al die heerlijke beestjes.

Geschreven door Dana Gieles, 1. feb, 2014

Hoi Mieke, we hebben elkaar vast een keer ontmoet op een hondenshow maar niet bewust. Dank voor je bericht op mijn website. Altijd leuk als er iemand komt speuren en ik ook weer terug speur! Mooie website! Geniet van je puppen en wie weet kun je het alweer heel snel meemaken! Succes en good luck bij de komende bevalling!

E-mail:

info

@io-vivat.com

Geschreven door agnes van drongelen, 29. dec, 2013

hallo mieke

van harte gefeliciteerd met de vijfling geweldig ben benieuwd hoe ze eruit zien de foto's zullen nog wel volgen

groeten agnes

E-mail:

a.drongelen1

@chello.nl

Geschreven door Joost, 18. nov, 2013

Mijn baasje is erg blij met mij omdat hij me een lieve,sociale pup vindt.Dat komt omdat ik zo'n geweldige tijd had bij vrouwtje Mieke met mijn broertjes,zusje en moeder Indy.We konden altijd lekker binnen en buiten spelen met alle aandacht voor ons.Bedankt Mieke en een poot van Joerie.

Geschreven door Monique, 13. nov, 2013

We hebben een hele mooie lieve pup uit het nestje van Indy en Idols en zijn er heel erg blij mee. Fijn dat we zo vaak langs mochten komen als we wilden. Zo konden we zien hoe lief je voor de hondjes bent en hoe goed ze t bij je hebben. Alles dik voor mekaar. Mocht er nog ooit een tweede pup bijkomen dan hoop ik van harte dat je weer een nestje hebt of krijgt. Bedankt voor alle goede zorgen!
Groetjes Monique, Twan en een pootje van onze Ties

E-mail:

@hotmail.com

Niqeau

Geschreven door Marc Taal, 29. sep, 2013

Lieve Mieke,

Gefeliciteerd met de prachtige uitslagen op de hondenshow Maastricht 2013

E-mail:

Ketelbos

@planet.nl

Geschreven door esther, 26. sep, 2013

Heey Mieke,

We waren al super gelukkig met eerste teckel(bodi) van jou maar nu we onze tweede teckel (lily) hebben is onze teckelbende compleet!
Bedankt namens ons voor de lieverds

Groetjes uit Enschede

E-mail:

@gmail.com

estherverkerk1

ZZZzzz

ZZZzzz

Nieuwe reacties

16.10 | 22:11

Helaas wij wij geen herplaatsers op dit moment

16.10 | 19:59

Hallo, ik ben op zoek naar een volwassen teckel? Alvast bedankt voor uw...

03.08 | 15:26

Helaas op dit moment niks meer beschikbaar over 2 jaar misschien pas weer

03.08 | 12:21

Goedendag Heeft u op dit moment teckel pups korthaar black en tan bes...