Mika's place

Welkom in ons gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten.

Geschreven door Lemke Zentveld, 21. mrt, 2017

Voorheen hebben wij bijna 14 jaar een labrador gehad. Toen hij overleed zeiden we dat we geen hond meer zouden nemen. Maar.....doordat dochterlief toch wel héél graag een hondje wilde, en mn man dan graag n teckel wilde kwamen we bij Mieke terecht. Ik herinner me ons 1e telefoongesprek nog. Ik had twijfels, had nog nooit een teckel gehad, maar door Mieke word je vanzelf enthousiast. We werden van alles op de hoogte gehouden en hebben de geboorte vd pups live kunnen meemaken via de webcam. Wat was het spannend. Het leek de Lotto wel 😉 We zijn 2x bij Mieke langs geweest om met de pups te knuffelen. Geweldig! Alle twijfel was weg! Toen kwam de dag dat we Oege mochten ophalen bij Mieke. Tranen v mn dochter en ook v Mieke. Gelukkig bleven we contact houden!! Vanaf dag 1 zijn we verliefd op Oege. Hij is erg gesocialiseerd in het nest, dat merk je aan alles. Een echte allemansvriend. We zijn helemaal gek van hem. Hij is zo leuk! Mieke, bedankt dat je me hebt kunnen overtuigen hoe leuk het is om een teckel te hebben. Ja.....wij zijn ook verslaafd met het teckelvirus!

E-mail:

j.s.zentveld

@home.nl

Geschreven door Fam. Bartels, 26. feb, 2017

Wij zijn het jaar 2017 goed gestart met de komst van Bram! Een langharige standaard teckel. Wat een lieve en makkelijke hond! Hij sliep vanaf de eerste nacht door, ging zonder problemen in de bench en was erg goed gesocialiseerd. Hij is dol op andere honden en schrikt nergens van! Wat een fijne fokker is Mieke! Wij hebben alles kunnen volgen, de echo, de geboorte en het opgroeien. Wij waren altijd welkom bij Mieke en werden erg hartelijk ontvangen. Wij krijgen heel veel opmerkingen dat het zo'n prachtige hond is! Wij hebben een super mooie en lieve hond van een hele fijne en goede fokker! Bedankt Mieke!

E-mail:

@hotmail.com

hamelinck82

Geschreven door Clara Naus, 22. feb, 2017

Sinds 15 september 2016 zijn wij de trotse bezitters van Koosje een chocotan gladharige teckel en wij zijn helemaal verliefd. Het is een prachtige teckel met een vriendelijk karakter en door Mieke al goed gesocialiseerd voordat hij bij ons kwam. Mieke is een super betrokken fokker waar je van altijd welkom bent en die je indien nodig altijd goed advies geeft. Kortom onze teckel kwam uit een "gouden" nest.

E-mail:

@ziggo.nl

Clara.naus

Geschreven door Daisy, 24. nov, 2016

Leuke site proficiaat.

Geschreven door Caroline , 25. jan, 2016

We hadden al een ruwharige teckel en zochten een maatje voor hem. Na lang zoeken kwamen we uit bij Mieke en we hadden het niet beter kunnen treffen! We mochten al eerder op bezoek komen en kennis maken met de pups. De ontvangst was heel hartelijk en Mieke maakt alle tijd voor je vrij!
Zefke is nu 1 jaar oud en de liefste (en knapste!) hond die er bestaat!
Als we onze teckelbende gaan uitbreiden is er maar één adres voor ons: Bij Mieke!

E-mail:

@home.nl

zadams

Geschreven door Anne-Sophie en Désirée, 10. jan, 2016

In januari 2015 zijn we bij Mieke thuis uitgenodigd om de prachtige pups van Diamond en Idol te mogen bewonderen. We werden warm onthaald en hadden erg leuke gesprekken. Mieke nam uitgebreid de tijd voor ons en de hele familie en we konden zelfs langskomen wanneer we maar wilden om nog even te knuffelen en te wandelen met de pups. De pups waren door Mieke al goed gesocialiseerd. We hebben Julius en Zara bij 11 weken opgehaald en meteen in onze armen gesloten. We zijn ontzettend blij met deze prachtige, lieve, sociale en grappige teckels!! Bedankt Mieke!

E-mail:

@gmail.com

prinsen.a

Geschreven door Ruud Nijland, 9. jan, 2016

Ongeveer een jaar geleden kwamen wij met Mieke in kontakt, omdat we zoekende waren naar een teckelpup. Direct bij het eerste mailcontact ontstond een goed gevoel, en bij de eerste ontmoeting werd dat gevoel bevestigd. Inmiddels is onze James alweer 1 jaar oud, het is een verschrikkelijk mooie maar ook zeer lieve en sociale hond... Die warmte heeft hij vanuit z'n nest meegekregen. Mieke staat voor wat ze zegt en heeft hart voor haar dieren! Soms denken we nog steeds aan een 2 e hond. Mocht het ooit zover komen.... We nemen kontakt op met Mieke!

Geschreven door Annette, 9. jan, 2016

Mieke is een heel bijzondere vrouw met een groot hart vwb "Teckel liefde" Wij hebben een prachtig mooi en lief standaard langhaar Teckel bij haar vandaan. Puur toeval maar we hadden het niet beter kunnen treffen. Eenmaal weer thuis met onze pup konden we altijd met alle Teckel vragen op haar terug vallen. Een hele prettige gedachte voor ons als niet Teckel ervaring hebbende..Een fijn en warm contact!

E-mail:

@live.nl

annetet.14

Geschreven door Ivo, 9. jan, 2016

Twee jaar geleden schreef ik onderstaande tekst na de aanschaf van ons eerste black & tan korthaar teckel teefje (Bibi) bij Mieke de Boer. Ons vertrouwen in Mieke en Mika's Place is sindsdien dusdanig, dat wij haar ten zeerste aan iedere serieuze teckelliefhebber kunnen aanraden! Toen Bibi 1 jaar oud was hebben wij besloten er een tweede black & tan korthaar teckel teefje (Saartje) bij te nemen. Uiteraard was er de overweging of dit een goed plan was en of het goed zou combineren. Nou, we hadden niet beter kunnen beslissen want het bleek een razend succes! Twee teckeltjes met ieder een eigen teckelkaraktertje, dat geeft meer dan dubbel zoveel plezier! Een geweldig kameraatje voor Bibi, maar ook twee teckelstaartjes die je kwispelend en liefdevol begroeten of je nu 5 minuten of een paar uurtjes bent weggeweest :)
Inmiddels ruim twee jaar na de aanschaf van onze eerste teckel, zijn Bibi en Saartje niet meer uit ons gezin weg te denken en zouden we ze absoluut niet meer kunnen missen :)

Wederom bedankt Mieke!


(Maart 2014)
"Opzoek naar een kortharige teckel per toeval via het internet bij 'Mika's Place' van Mieke de Boer terechtgekomen. Al snel bleek dit precies te zijn waar wij naar zochten. De perfecte combinatie van professionaliteit, kwaliteit en liefdevolle zorg voor de hondjes die binnen dit gezin worden gesocialiseerd! Alles tip top in orde en uitstekende informatieverschaffing ook ná de verkoop! Als bonus is er een Facebook pagina van Mika's Place, waar kopers zich kunnen aanmelden om de andere hondjes uit het nest te volgen! Hoe leuk is dat! Wij zijn ontzettend blij met ons nieuwe gezinslid en kunnen Mika's Place alleen maar aanraden!

Dankjewel Mieke!"

Geschreven door jacqueline , 7. jun, 2015

Sinds kort woont de derde teckel van Mika's Place al bij ons. het is ons wederom niet gelukt om het er bij eentje te houden....ze zijn ook zo lief en gezellig onderling. we begonnen met Ties, toen kwam Gijsje, en sinds een tijdje Gomez. Gomez is een deeltijd-teckel die grotendeels bij ons woont en af en toe teruggaat naar Mieke ivm shows. Zij heeft hoge verwachtingen van deze choco reu, zoon van Akisha aen Lars. wij zijn blij met Gomez, het is een hele lieve, makkelijke hond die prima in ons roedeltje past. hopen dat het zo goed blijft gaan, want een eventueel afscheid zou me stiekem toch wel hartzeer geven.

E-mail:

@gmail.com

sjaakvanmeegen

Geschreven door mireille, 7. jun, 2015

Hoi Mieke. Even een berichtje over Juulke uit het het nestje van Akisha en Lars. Morgen is ze al weer 6 maanden. Het is een mooie, aanhankelijke knuffelkont. Zit mooi in de vacht. Krijgen veel complimentjes over haar "schoonheid". Dus je kunt trots zijn op het resultaat van Akisha's nestje.
Groetjes

E-mail:

@msn.com

rmdgdehaan

Geschreven door Kiki luypen, 2. nov, 2014

Lieve Mieke, net thuis met onze mooie nieuwe aanwinst.Super nestje, super leuk betrokken te zijn geweest bij alles! Dank je xx

Geschreven door hermien janssen, 2. nov, 2014

Lieve Mieke. Wat heb jij hard gewerkt met al je pups en wat zijn ze allemaal lief. Wij zijn echt super blij met ons meisje Fee, wat krijgen wij een liefde echt onbeschijfelijk. Mieke je bent een lieve vrouw met een gouden randje. Heel veel liefs Hermien,Geert, Guus Jenny Jop Pien en dikke kus van Fee xxx

E-mail:

@hotmail.com

hermien-janssen

Geschreven door Son timmer, 30. okt, 2014Dank je Mieke, voor mijn dappere, sociale, lieve, bijdehante pup Beppie. T was spannend om de geboorte via de webcam te volgen,je toewijding is hartverwarmend🐾💛

Geschreven door Heleen Ebeling Koning , 30. okt, 2014

Lieve Mieke,
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe en mooie liefde. Het is een prachtig hondje en ligt momenteel heerlijk te ronken. Je merkt dat hij in een veilige omging is opgegroeid, beter kan je niet wensen. Daarnaast hebben we veel voorpret gehad door de Facebookpagina waar telkens foto's en filmpjes te zien waren van de mooie pups. Heel erg bedankt voor je goede zorgen en dit mooie cadeautje!
Veel liefs van Riek en Heleen(en Luuk) Ebeling Koning

E-mail:

@hotmail.com

heleen_ek

Nieuwe reacties

16.10 | 22:11

Helaas wij wij geen herplaatsers op dit moment

16.10 | 19:59

Hallo, ik ben op zoek naar een volwassen teckel? Alvast bedankt voor uw...

03.08 | 15:26

Helaas op dit moment niks meer beschikbaar over 2 jaar misschien pas weer

03.08 | 12:21

Goedendag Heeft u op dit moment teckel pups korthaar black en tan bes...