Mika's place

Welkom in ons gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten.

Geschreven door Manon McGoldrick-van Luyt, 2. sep, 2018

Roosje van Mika’s Place, mijn sjieke stamboompup... dochter van Kimba en Lieve. Wat een prachtige, blije, krachtige papa en mama heeft ze...! Zó wil ik dat mijn Teckels zijn! Want ja.... als Roosje net zo uitgroeit (en daar ga ik vanuit!) komt mijn droom in vervulling: een piepklein kenneltje als hobbyfokker met Roosje als 1e in lijn. Voorlopig alleen nog maar genieten! Elke dag weer! Wat een heerlijke pup! Ze groeit op in liefde. Want dat is het allerbelangrijkste voor een pup!

En verder leer ik alles van Mieke. Met een schat aan kennis en ervaring ben ik blij haar te mogen kennen. Het viel niet mee een fokker te vinden die het leuk vindt dat ik met haar baby mijn kenneltje wil beginnen en vol trots Roosje wil showen wanneer zij daar klaar voor is. Ik zie uit naar nog vele jaren teckelplezier met haar!

E-mail:

@icloud.com

mcgoldrick_fam

Geschreven door Jan jans, 16. mei, 2018

Hoi Mieke
onze Baloe groeit goed en is op weg een flinke dog te worden.
ik wil jullie ook bedanken voor de goede zorgen die jullie aan Baloe gegeven hebben.
vele groetjes uit Belgié

E-mail:

@telenet.be

jan-jans

Geschreven door Claudine De Jonghe , 16. mei, 2018

Hoi Mieke ,wij zijn heel blij met ons Dogje .
hij is heel speels soms ook wat ondeugend maar vooral heel lief.
Maar dat kan niet anders he hij is namelijk een flinke pup geworden door jullie goede zorgen vele groetjes en een dikke poot van Alois

E-mail:

@hotmail.com

claudinedejonghe

Geschreven door Ivo, 1. apr, 2018

Onlangs had ons teckel teefje (3,5 jr.) een knobbeltje onder een van haar achterste tepeltjes, dat in rap tempo groeide. De dierenarts was vrijwel zeker dat dit een tumor betrof, doorgaans kwaadaardig. Het advies was om sowieso te laten steriliseren (wat los van het knobbeltje een standaard advies is). Daarnaast was het advies om het knobbeltje operatief laten verwijderen en te laten onderzoeken. In het geval van een kwaadaardige tumor adviseerde men om een vervolgoperatie te doen, waarbij achtereenvolgens de bewuste tepel, de daarop volgende tepel inclusief toevoer er naartoe zouden worden verwijderd. Curatief en preventief opereren dus.

Nu hebben wij alles over voor onze honden, maar willen niet zomaar in een gezonde hond laten snijden. Om de analyse goed te starten hebben we ervoor gekozen eerst een bioptie te laten doen. Dit kon gewoon zonder narcose d.m.v. een spuitje worden afgenomen. De uitslag gaf aan dat het om goedaardig weefsel ging. Ondertussen had ik even kort met Mieke overlegd, waarbij mijn gevoel werd bevestigd niet zonder meer te laten opereren. In het geval van een goedaardig gezwel zouden we gewoonweg kunnen volstaan met regelmatig te controleren of het knobbeltje niet zou groeien en blijvend kon worden bewogen. Dit komt vaker voor en daar kan een hond gewoon oud mee worden.

Wat blijkt nu… zo snel als het knobbeltje was ontstaan is het ook weer geslonken en uiteindelijk helemaal verdwenen! Wij zijn ontzettend blij dat we niet hebben laten opereren en naast het advies van de dierenarts ook andere informatiebronnen hebben geraadpleegd en uiteindelijk bij onszelf zijn gebleven.

Later las ik ergens dat door de verandering van de hormoonhuishouding t.g.v. sterilisatie de groei van de botstructuur en de kwaliteit van de huid/ vacht kunnen worden aangetast. Tevens bestaat de kans op verandering van het karakter van de hond t.g.v. de narcose. Een lieve rustige hond zou dan zomaar kunnen veranderen in een bejaarde passieve hond, onze ervaring met een ander huisdier…

Succes!

Geschreven door Luke, Femke en Bo, 29. mrt, 2018

Afgelopen zaterdag hebben wij ons 2e doggenkind mogen verwelkomen in ons gezin.
Helaas hebben wij ons 1e doggenkind afgelopen december moeten laten inslapen op een leeftijd van 10 jaar en 2 maand. Daarna leerde we Mieke kennen via Facebook. We mochten met Loulou en Anne komen knuffelen omdat we onze Hero zo mistte. We werden heel open en hartelijk ontvangen door Mieke. We hadden ons dochtertje van een paar maandjes bij ons en Mieke wist niet hoe de honden op haar zouden reageren. Maar ze waren super lief voor Bo. Wat zijn Loulou en Anne toch 2 super mooie lieve honden. Loulou was drachtig en wij wisten het zeker hier willen we een pupje van. Na de geboorte van de pups mochten we regelmatig komen knuffelen. Omdat we 8 weken niet snel genoeg voorbij vonden gaan zijn we bijna elke week geweest. En steeds werden we hartelijk ontvangen.
Mieke je bent een top vrouw met een hart voor dieren! Bedankt dat wij een pup van jou mogen hebben. Wij gaan goed voor Duke zorgen!
Dikke lebber van Duke.

E-mail:

@hotmail.com

femmetje1

Geschreven door Sammy-Jo, 19. dec, 2017

Ik ben in contact gekomen met Mieke door een goede kennis die ook al 2 super leuke teckels van haar heeft. Toen ik haar belde vertelde ze me dat Guusje in verwachting was. Het voelde gelijk al goed door de telefoon. Mieke heeft ons overal bij betrokken het was zo leuk om alles te morgen zien en volgen. We hebben inmiddels ons meisje Shimmer 2 weekjes bij ons. En wat is het een geweldig lief, leuk en mooi hondje. Ik zou iedereen aanraden een hondje van Mieke te nemen. Mieke bedankt voor het avontuur en ons kindje!

E-mail:

@gmail.com

spluilaart

Geschreven door Theo en Carla Anbeek, 18. dec, 2017

Lieve Mieke,

Eigenlijk zijn we bij toeval jouw naam tegengekomen toen we graag een teckelpup wilden hebben. Vanaf het eerste contact waren we blij met jou. Je hebt zoveel liefde voor je honden en je zoekt zorgvuldig de beste baasjes voor je pups. En die pups zijn prachtig, lief en sociaal. Wij mochten onze Fientje bij jou ophalen en wat een geweldig hondje We zijn allemaal dol op haar.
Bedankt Mieke , voor alles wat je hebt gedaan voor en nadat we onze Fien hebben gekregen.

E-mail:

@ziggo.nl

m.anbeek

Geschreven door Connie coolen, 14. dec, 2017

Ook wij zijn in contact gekomen bij mieke we wisten niks van honden fokster af we hebben even nu ja even telefonisch contact gehad we zouden langskomen om kennis te maken met de zwangere guusje en toen wisten we het heel zeker we wilden heel graag hier een pup van Tot een voor een tijd van de bevalling konden we live meekijken en we hebben de bevalling er tot de pups allemaal een nieuw baasje hadden meekijken wat verslavend tot het moment dat we naar onze pup mochten gaan kijken in een woord geweldig kan niks anders zeggen dat we zo goed begeleid werden 2 december werd het onze dag we mochten onze kleine kerel dre ophalen al onze vragen werden super beantwoord .kan niet meer dan zeggen mieke je bent top en super vele Dank vooronderzoek kleine dre

Geschreven door Jane de Wit , 13. dec, 2017

Wij zijn zo'n 9 maanden geleden in contact gekomen met Mieke. Wij stonden toen als 2e op de wachtlijst van het toen drachtige teefje. Helaas kreeg zij maar 1 pupje Het contact was zo goed en voelde zo fijn dat wij 100% kozen voor het wachten op een volgend nestje van Mieke. Op 2 oktober is het nestje geboren en op 4 november hebben ons meisje Charlie uit mogen kiezen. We zijn nu ruim 2.5 week de trotse baasjes van dit prachtige dametje.

E-mail:

@gmail.com

janebdewit

Geschreven door Pola Derks van de Ven, 13. dec, 2017

Wij hebben twee teckels van Mieke: Milka en Twiggy. Een black en tan tijger en een choco tijger. Ontzettend leuke hondjes!
Het contact met Mieke is altijd super. Ze draagt veel zorg voor het welzijn van de pups. Wij zijn via Facebook (d.m.v. foto's en video's) heel betrokken geweest bij beide nestjes. Je kan natuurlijk niet wekelijks op bezoek, maar op deze manier krijg je alles mee en dat is heel fijn. Mieke beantwoord met plezier alle vragen, ook toen we de hondjes al in huis hadden, want zoals ik al zei, het welzijn van de hond staat bovenaan.
Kortom: Mieke heeft echt liefde voor het ras en wij zijn ontzettend blij met onze meiden!

E-mail:

@hotmail.com

poladvdvpink

Geschreven door Hettie, 13. dec, 2017

Ik sta op de lijst voor een teckelpup. Je werd aangeraden door Jessica en alles spreekt ons aan. Prachtige honden vol liefde gehouden.Leuk hoe je iedereen mee laat genieten. Hopelijk zijn wij straks ook trotse eigenaar van een pup van Mika's place.

E-mail:

Website:

@kennelvandetoogwijkhoeve.nl

hettie

Geschreven door Astrid de Jong, 13. dec, 2017

Vanaf het allereerste contact dat ik met Mieke gehad heb, was het niet moeilijk mijn gezin enthousiast te krijgen voor een pup van Mieke! Hier zou onze tweede Teckel vandaan komen, zoveel liefde voor haar dieren, ik kreeg er kippenvel van. We hebben veel contact gehad, zowel telefonisch als via privéberichtjes, het was Mieke nooit teveel! Er was voor ons nog een twijfel over reu of teef naast onze huidige Teckel Saartje met een voorkeur voor een teefje, maar Mieke was daar heel uitgesproken over en heeft ons al snel met 100% overtuiging doen kiezen voor een reutje. We werden overal bij betrokken, ke kan het zo gek niet bedenken of wij als toekomstige nieuwe baasjes waren op de hoogte via de besloten groep op Facebook. Ook hebben wij hier live de bevalling kunnen zien via een 24/7 “livestream”: werkelijk fantastisch! Ook nà de bevalling konden we hier te pas en te onpas op inloggen en de pups bewonderen en toen onze keuze bekend was, onze toekomstige nieuwe pup bewonderen!!! Verslaafd was ik aan die livestream, zo bijzonder! Ook moet er gezegd worden dat Mieke de eerste kennismaking tussen onze huidige Teckel Saartje en onze nieuwe pup Moos uitstekend heeft begeleidt, niets is Mieke te gek, ze neemt werkelijk alle tijd en geeft zo’n warm en vertrouwd gevoel! Ook het contact de de andere eigenaren van de pups is door de besloten groep op Facebook warm en vertrouwd, leuk om de anderen ook de volgen! Kortom: als je een Teckel- of Duitse Doggen pup overweegt: “Mieke” is the place to be!❤️

E-mail:

astriddejong2

@ziggo.nl

Geschreven door Heleen Ebeling Koning , 17. sep, 2017

Hallo Mieke!
Leuk om op je site terecht te komen en te zien hoe prachtig alle honden eruit zien!
Met onze Gijs(Igor) gaat het super goed! Hij geniet nog steeds enorm in Deventer. Hiernaast even een kleine foto van onze prachtige kleine jongen!
Groetjes,
Heleen

E-mail:

@hotmail.com

Heleen_ek

Geschreven door Sandra en Naomi, 23. mrt, 2017

Ook wij hebben een super lief sociaal hondje bij Mieke gehaald.
Eerst een keer daar wezen kijken. Het klikte zo goed dat we zeker een hondje van Mieke wilden.
Uiteindelijk hebben we Senna afgelopen januari opgehaald bij Mieke.
We genieten nog elke dag van haar.
En wat Mieke betreft. Je kunt geen beter adres hebben echt petje af hoe zij het allemaal doet en voor elkaar heeft!!!

Bedank Mieke voor Senna.
X Sandra Naomi en een pootje van Senna

E-mail:

@gmail.com

swakeyzer

Geschreven door Truus Slotboom, 21. mrt, 2017

Ook wij konden 5 januari onze pup ophalen wat een lieve sociale spontane ontdeugende maar oh zo'n lieverd is het we waren al lang op zoek naar een vriendje voor onze Cooper ook een langhaar teckel toen wij de eerst keer zo hartelijk ontvangen waren en die lieve hondes allemaal zagen dachten we wat hopen we dat we voor een kleintje van Mieke mogen zorgen en wat zijn we gelukkig met hem hij kan goed met Cooper onze 2 kleinkindjes kindjes in de buurt op straat tegen andere hondjes in het dorp autorijden gaat allemaal goed lieve Bram je bent een kanjer

E-mail:

truusslotboom

@live.nl

Nieuwe reacties

16.10 | 22:11

Helaas wij wij geen herplaatsers op dit moment

16.10 | 19:59

Hallo, ik ben op zoek naar een volwassen teckel? Alvast bedankt voor uw...

03.08 | 15:26

Helaas op dit moment niks meer beschikbaar over 2 jaar misschien pas weer

03.08 | 12:21

Goedendag Heeft u op dit moment teckel pups korthaar black en tan bes...