Mika's place

Welkom in ons gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten.

Geschreven door Manon McGoldrick, 3. aug, 2019

Na Roos(vorig jaar) nu Poppy, dochter van Noortje en Idol! Elke dag weer blij met onze super Mikaatjes, die als alles goed gaat, de stammoeders worden van mijn teckelkenneltje, maar boven alles mijn grote liefdes en fantastische huishondjes zijn!
Als kers op de taart: een zeer waardevolle, warme vriendschap met Mieke gekregen van wie ik veel leer, voor wie ik veel respect heb en met wie ik heel veel kan lachen... Dankjewel, lieve Mieke, je bent een kanjer!

E-mail:

@icloud.com

mcgoldrick_fam

Geschreven door Frans Tjeenk Willink, 10. jul, 2019

Op 31 mei 2019 heb ik de derde teckel in mijn leven kunnen halen bij Mieke.
Vitas is zijn naam. Een pracht kereltje dat heel hard groeit en een en al energie is. Boordevol met liefde en genegenheid en nu al zo trouw aan mij.
Ondeugend en eigenwijs zoals een echte teckel hoort te zijn. Mijn DA complimenteerde mij dat ik een hele mooie teckel heb. Dank aan Mieke en de ouders van Vitas, Noortje en Idol. Mike dank dat je ok steeds bereikbaar bent voor raad en je elke keer wil weten hoe het gaat. Ik heb al gezegd, ik ben de nieuwe baas van Vitas maar Mieke zal altijd in zijn hart zijn als de enige echte baas die hem alle liefde en aandacht gaf in de eerste weken van zijn leven. Ik hoop van harte dat het contact tussen ons (Vitas en mij) en Mieke en haar man nog lang mag blijven voort bestaan.
Groet,
Frans

E-mail:

franstw

@ziggo.nl

Geschreven door Henriette, 14. jun, 2019

Ook onze 2e teckel komt bij Mieke vandaan. Super hondje weer. Zelfs de dierenarts wilde weten waar onze prachtige honden toch vandaan komen. Dank je wel Mieke😘

E-mail:

@vanschagen.info

Henriette

Geschreven door ina Meijer-Nijhuis, 14. jun, 2019

Nadat onze laatste teckel was overleden was het wel erg stil hier in huis. Via via dook de naam van Mieke op en iedereen was tevreden en lovend over haar pups, ze hebben geen woord gelogen. 2 weken geleden mochten wij Bob en Willem ophalen. Vooraf was er goed contact en konden we de geboorte, het dierenartsbezoek en zelfs alles van de eerste 8 weken via livebeelden volgen. De beide pups zijn sociaal, lief, gezond en bij tijden lekker eigenwijs. We merken aan alles dat ze een goede basis hebben meegekregen. We zijn super blij met onze Bob eb Willem. Fijn dat onze 2 jongens aan ons zijn toevertrouwd! Dank voor alle goede zorgen!

E-mail:

@gmail.com

meijernijhuisina

Geschreven door Sandra, 23. apr, 2019

Lieve Mieke en Kamil,
2,5 jaar geleden zijn we bij jullie terechtgekomen. Toen hebben we Senna van Hekata en Bobby bij jullie gehaald. Wat een heerlijke meid is dit we genieten nog elke dag van haar. Nu 2,5 jaar verder hebben we Teuntje van Guusje en Barneby gehaald bij jullie. Wat zijn we blij met dit lieve kleine mannetje.
Dank jullie voor al jullie goede zorgen. Jullie zijn echt toppertjes zoveel liefde geven jullie aan al je hondjes. Blij jullie te hebben leren kennen! Thanxxx dikke knuffel van Senna en Teuntje

E-mail:

@gmail.com

swakeyzer

Geschreven door Tara partoens, 14. apr, 2019

Na veel gegoogle zijn we bij mika’s place uitgekomen, en wat zijn we daar gelukkig om! Mieke en Kamil wat zijn we blij dat we een pup van jullie mochten ontvangen! Jullie zijn echt toppertjes staan iedereen bij met raad en daad! Zorgen immens goed voor jullie teckeltjes en doggen en doen dit met zoveel liefde en plezier! Een echt aanrader! Heel veel liefs van Tom, Tara, Leiv, vida en niet te vergeten onze geliefde viervoeter Toby 🥰

Geschreven door Arnst Josy , 13. apr, 2019

Mieke en Kamil ,,, fijn om jullie te kennen ,, fijne ontvangst bij het puppybezoek ,tips en raad alles werdt besproken en door de vakkundige en goede zorgen voor mama Guusje en de kids ,, mocht ik een fijn lekkere dikke gezonde puppy mee naar huis nemen ,,, Tess is al het zonnetje in huis grtjes Josy en Tess 💋🐾🐾

E-mail:

Jowibvba

@gmail.com

Geschreven door Arnst Josy , 13. apr, 2019

Mieke en Kamil ,,, fijn om jullie te kennen ,, fijne ontvangst bij het puppybezoek ,tips en raad alles werdt besproken en door de vakkundige en goede zorgen voor mama Guusje en de kids ,, mocht ik een fijn lekkere dikke gezonde puppy mee naar huis nemen ,,, Tess is al het zonnetje in huis grtjes Josy en Tess 💋🐾🐾

E-mail:

Jowibvba

@gmail.com

Geschreven door Jolanda, 13. apr, 2019

Lieve Mieke en Kamil;
Wat zijn wij blij met onze lieve Truffel. Dankzij jullie goede zorgen en die van mama Guusje, kunnen wij nu genieten van een gezonde en sociale pup. Jullie geven de hondjes een super basis om een fijn hondenleven te hebben. Groeten Rens en Jolanda en Truffel natuurlijk.

E-mail:

devaraja

@zeelandnet.nl

Geschreven door Jobje, 12. apr, 2019

Lieve Mieke.
Wat hebben een steun van jou ontvangen bij het weg vallen van onze Balou.
Daarna zijn we helemaal opgebloeid doordat je ons geweldig hebt betrokken bij het voortraject van guusje in verwachting guusje met de bevalling voor ons een hele fijne ervaring en het langzaam toegroeien naar een nieuwe teckel.
Bewust gekozen voor Black en tan.
Met het uit zoeken en komen kijken hebben wij ook heel veel aan gehad.
Voor ons was het heel fijn om zo naar een nieuwe teckel toe te groeien.
De klik met thomas was heel bijzonder.
Het gaat goed met thomas.
2 weekjes alledrie!!! Een beetje moeten wennen.
In huis gaat het goed .
Buiten ook.
We zijn van plan om toch naar een puppy cursus te gaan.
Volgende week gaan we kijken.
Ik heel leuk de contacten onderling met de pups van die lieve guusje.
Ik wens iedereen veel geluk met de pup.
Ja mieke en voor jou en uiteraard kamil een hele dikke knuffel van vincent en jobje en onze Thomas ook voor guusje en papa spikey.

E-mail:

Website:

jobje.evers

@live.nl

Geschreven door Carla Giesberts, 12. apr, 2019

We hadden met ons eerste contact met Mieke een heel goed gevoel. 28 januari heeft ze een nestje gekregen van Guusje en Barneby. Vanaf dag 1 mochten we via een webcam 24 uur per dag meekijken in het nestje. We werden overal bij betrokken. Er werden ook filmpjes gemaakt die we dan toegestuurd kregen. Echt geweldig hoe Mieke samen met haar man Kamiel voor de hondjes zorgt. Ze zijn dankzij hen heel goed gesocialiseerd, en dat merk je direct aan de hondjes. Op 22 maart zijn we ons Floortje (Tooske] gaan ophalen. De eerste dagen hadden we toch nog wel wat vragen. We stuurde een berichtje en kregen snel een berichtje terug met wijze raad. Dit is zo fijn, we hebben daardoor nu een prachtig lief hondje. Mieke is een topfokker met verstand van zaken!!!

E-mail:

carla.giesberts

@home.nl

Geschreven door Danniella, 13. dec, 2018

Nice doggies

E-mail:

Website:

Geschreven door Hettie, 4. sep, 2018

Sasja Van Mika`S Place is van Hecate en Kimba. Wat een leuke teckel met een erg vriendelijk karakter. Ik stond vanaf oktober bij Mieke op de lijst en wat ben ik blij dat ik zo lang gewacht heb. Nu komt er dankzij Mieke`s hulp nog een teckelpup uit Polen bij. Ook Mieke heeft mij daarbij weer geholpen en was ook in Polen waar we het erg gezellig hebben gehad. Het is gewoon erg belangrijk dat je een hond bij een vertrouwd persoon aanschaft en dat is Mieke zeker.

E-mail:

rjoffereins

@hotmail.com

Geschreven door Marieke , 3. sep, 2018

voor ons begon het allemaal met 1 telefoontje, dat voelde al gelijk helemaal goed... als je bij mieke bent, wordt je hartelijk ontvangen en laat ze je alles zien.

als je ervoor kiest om op de wachtlijst te komen, wordt je vanaf dag 1 overal bij betrokken... heeel erg leuk om mee te maken..
wij hebben nu Sjors, een reutje van kimba en Eline, wat een mooie stabiele ,lieve en dappere teckel....
E-mail:

marieke.tom

@live.nl

Geschreven door Paula, 3. sep, 2018

Ook wij hebben een teckel van Lieve en
Kimba. Ben blij dat we bij Mieke terecht zijn gekomen, ze is een Fokker met verstand van zaken. Betrouwbaar, en vol liefde voor haar teckels.
Goed gesocialiseerd zijn ze. Onze teckel is een gezonde, vriendelijke pup.
Ook in de toekomst, als er wat mocht zijn, kun je bij Mieke altijd terecht.

Nieuwe reacties

16.10 | 22:11

Helaas wij wij geen herplaatsers op dit moment

16.10 | 19:59

Hallo, ik ben op zoek naar een volwassen teckel? Alvast bedankt voor uw...

03.08 | 15:26

Helaas op dit moment niks meer beschikbaar over 2 jaar misschien pas weer

03.08 | 12:21

Goedendag Heeft u op dit moment teckel pups korthaar black en tan bes...