Mika's place

Welkom in ons gastenboek

HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM IN MIJN GASTENBOEK TE SCHRIJVEN, DIT KOMT OMDAT 123 WEBSITE ERMEE OPGEHOUDEN IS EN ZIJN OVERGNOMEN,  IK ZOU HET DAARDOOR ERG LEUK VINDEN ALS JULLIE DIT OPENBAAR OP MIJN FACEBOOK ZOUDEN WILLEN PLAATSEN.


BEDANKT ALVAST MIEKE Bedankt dat je mijn website bezoekt. 

Geschreven door Suzanne, 14. sep, 2022

Lieve Mieke en Kamil,

Onze Lizzie is nu een maand bij ons en niet alleen is ze een prachtig hondje, ze is lief, slim, actief en heerlijk eigenwijs. Ze is echt een knuffel en een zonnetje in ons leven ☀️

Dankjewel voor onze kleine meid!

E-mail:

vlek.suzanne

@gmail.com

Geschreven door Geert, 17. aug, 2022

Mieke en kamille.

Zolang op ons meisje gewacht maar meer dan waard.

Al eerder een heel lief en sociaal teckel meisje bij jullie mogen kopen.

Nu weer een super leuke pup bij jullie gekocht.

Je kan aan alles merken dat ze een super tijd heeft gehad en heel erg goed is gesocialiseerd bij jullie.

Lieve groetjes van Ralph en Geert en een knuffel en poot van Benthe en Noxx

Geschreven door Gaby , 13. aug, 2022

Lieve Mieke en Kamil,

Al zo lang wilde ik graag een hondje en in het bijzonder een kortharige teckel in de kleuren black-and-tan. Ik was zo ontzettend gelukkig op 21 mei jl. dat je nog een teefje over had. We hadden gelijk een klik en ik vond het bijzonder om de 8 weken over de camera mee te maken en alle updates die je gaf. Ik wist toen al dat ik die kleine, ondeugende vechtertje wilde :-). Nu is Poppy inmiddels al een maandje hier en ik zou niet meer zonder haar kunnen.
Mieke, ontzettend bedankt voor al je goede zorgen en je hebt echt liefde en passie voor al je honden.

E-mail:

@gmail.com

gabybongers

Geschreven door José Schut , 11. jun, 2022

Beste Mieke en Kamil,

Suus was net zwanger toen ik contact met jullie zocht en we kwamen op de wachtlijst. We vonden het erg spannend of er een pup voor ons bij zou zitten. Wat waren we blij dat er 5 meisjes geboren werden. Door de camera die jullie geplaatst hadden konden we alles zien, het was fantastisch!
Nu hebben we Holly 5 weken thuis, wat een top hondje, zo vreselijk lief maar ook zo ondeugend.
Aan dit mooie meisje gaan wij de komende jaren veel plezier beleven.

Heel erg bedankt!

E-mail:

josevanderveen

@gmail.com

Geschreven door Mimi Graven, 10. jun, 2022

Beste mensen,

Na bijna 15 jaar hebben we onze kleine lieve man naar zijn grote lieve bonusbroertje moeten laten gaan , onze Okki is in al die jaren een fantastische lieve ,vrolijke en intens trouwe hond geweest .

E-mail:

@home.nl

m.graven

Geschreven door ineke snippe, 5. jun, 2022

Lieve Mieke en Kamil,
Al bij ons 1e telefoon gesprek wist ik: van deze fokker wil ik graag een pup. Best wel een tijdje geduld moeten hebben ...maar daar is ze dan, onze lieve ondeugende Bayla.
Wat zijn we blij met haar en wat heeft ze een goede start bij jullie gehad...met zoveel liefde groot gebracht en daar profiteren wij nu van.

veel liefs,
Freek & Ineke Snippe

E-mail:

@kpnmail.nl

f.snippe

Geschreven door E. van Dijk., 12. mei, 2022

Lieve Mieke en Kamil.

Vanaf het eerste contact voelde het al heel goed, en wat zijn we trots op onze blije gup Goof. Die goede basis hebben jullie gelegd, en dat is te merken, echt zoveel liefde die jullie geven aan de hondjes, geweldig. We komen vast nog eens langs, want hij is heel dicht bij zijn geboorteplekje

E-mail:

fam-van-dijk

@home.nl

Geschreven door Maartje, 11. mei, 2022

Lieve Mieke en Kamil,

Voor mij was het niet meer dan vanzelfsprekend dan dat in dit gastenboek een mooi bericht moest worden geplaatst. Ik moest alleen even een geschikt moment vinden om het te schrijven, want het is een drukte van jewelste in huis met zo'n kleine pup maar jemig; wat een ontzettend lief, sociaal en knap hondje heb ik in huis mogen nemen. Wat ben ik blij dat ik vorig jaar december de telefoon heb gepakt en in contact met jullie gekomen ben. De manier waarop jullie de toekomstige eigenaren betrekken in het hele proces en de hondjes voorbereiden op hun nieuwe thuis is fantastisch. Dat gun je iedere hond en iedere toekomstige hondeneigenaar!

Veel liefs,

Maartje en Moos

Geschreven door Chermaine en Maurice, 7. mei, 2022

Lieve Mieke en Kamil,

Wat zijn wij blij dat we jullie hebben gevonden en dat we een hondje mochten meenemen bij jullie. Onze Rocky is een prachtige pup, die zeker zal uitgroeien tot een prachtige teckel, met een goede dosis zelfvertrouwen en goed gesocialiseerd en dat is mede te danken aan jullie.

Wat geven jullie de hondjes veel liefde en aandacht en wat leuk is, is dat je de toekomstige baasjes ook goed voorbereid! Fijn hoe we de pups hebben kunnen volgen met foto’s, live beelden en filmpjes.

Liefs,
Chermaine, Maurice en Rocky

Geschreven door Monique , 6. mei, 2022

Mieke en Kamil,

Het eerste telefonisch contact met Mieke voelde meteen goed.
Wij vinden het geweldig dat we onze puppy Guus hebben kunnen volgen via de webcam. En dat vanaf de geboorte t/m het ophalen.
De hondjes worden bij jullie op met veel liefde gesocialiseerd zodat we een hondje hebben dat voor niets en niemand bang is en voor alles vrolijk kwispelt. Af en toe is het een dondersteen maar daarom hebben we ook juist voor een teckel gekozen.
Ook bedankt voor je eerlijkheid Mieke, daar heb ik zeker iets aan gehad.

Lieve groet,
Monique

E-mail:

@home.nl

m.hendrikx.1

Geschreven door Martie van der Rijd, 2. mei, 2022

Een heel lieve en speelse standaard langharige teckel bij mika's place gekocht. Daarbij gaf Mieke veel raad en uitleg waar je wat aan hebt. Leuk boekje met mooie foto's van het nest meegekregen en veel extra's. Kan deze fokker van harte aanbevelen.

E-mail:

martieoldenburg

@gmail.com

Geschreven door Lara, 2. mei, 2022

Lieve Mieke en Kamil,

Vanaf het moment dat mijn vriend en ik besloten hadden om een teckelpup te nemen en met jullie in contact kwamen, wisten we het zeker: van jullie willen wij een pup! Wat hadden we vanaf het begin al een goed gevoel door het fijne contact wat je met ons onderhield.

Ondertussen is onze kleine dondersteen Nelson 13 weken oud en een echte top pup. Ik ben mijn hele leven met teckels opgegroeid, maar hoe stabiel en zelfverzekerd hij is is het echt bijzonder! Je merkt met hoeveel liefde, zorg en aandacht hij bij jullie is groot gebracht. Wij kunnen nu al niet meer zonder hem en zijn onwijs blij dat hij bij jullie vandaan komt!

Mijn ouders gaan sowieso de volgende teckel bij jullie vandaan halen, wat met de liefde en tijd waarmee jullie fokken daar kan wat ons betreft geen fokker aan tippen!

Nogmaals bedankt voor alles. En hopelijk tot gauw.

Liefs,

Diederik en Lara

E-mail:

Larahagers

@hotmail.com

Geschreven door Ilse Klok., 30. apr, 2022

Hallo Mieke en Kamil,
Dina groeit als kool. Ze speelt,eet,plast en doet haar behoefte goed. Wij zijn erg blij met haar. Mieke en Kamil zijn goede fokkers met veel liefde voor hun honden. Dina is absoluut niet bang aangelegd. Ik denk dat dat mede komt omdat er veel tijd en aandacht in de sosialicatie wordt gestopt zodra de pups geboren zijn. Wij nemen dat over maar wel met de tips die Mieke ons heeft gegeven. Stap voor stap nieuwe dingen aanleren. Wij denken dat dit wel onze laatste hond wordt vanwege onze leeftijd maar mochten we van gedachten veranderen, dan komt er weer een pup van Mieke en Kamil. Iedereen vind Dina een mooie hond en dat is ze ook. We zijn ontzettend blij met haar. Groetjes!!!!

Geschreven door julie witteveen, 28. mrt, 2022

Lieve Mieke en Kamil,
Wij zijn sinds 3 weken de trotse ‘ouders’ van Catootje. Een prachtige rode langharige pup van Desi en Beer. Mieke vanaf het eerste gesprek aan de telefoon voelde het goed. We hadden een fijne klik en dat is zo gebleven. Zo blij dat ik gewoon mijn gevoel heb gevolgd en gewacht heb tot er een nestje was. Ik kan niet anders zeggen dat je samen met Kamil een top fokker bent die alles doet om de pups een goede start in het leven te geven. Alles recht uit het hart. We zijn dus heel blij met onze kleine meid. Dank voor alle goede zorgen.
Liefs van Jan en Julie

E-mail:

@me.com

julie.witteveen

Geschreven door Lan, 28. mrt, 2022

Lieve Mieke en Kamil,

Wat is het fijn dat ik een puppy van Desi en Beer heb! Het volgen via de camera van de geboorte tot aan dat we Snuf ophalen, was heel erg fijn! Snuf doet het goed, het is een mooie meid aan het worden! Met respect blijf ik jullie volgen! Lieve groet Lan

Nieuwe reacties

16.10 | 22:11

Helaas wij wij geen herplaatsers op dit moment

16.10 | 19:59

Hallo, ik ben op zoek naar een volwassen teckel? Alvast bedankt voor uw...

03.08 | 15:26

Helaas op dit moment niks meer beschikbaar over 2 jaar misschien pas weer

03.08 | 12:21

Goedendag Heeft u op dit moment teckel pups korthaar black en tan bes...